Utvilade efter höstlovet kör vi nu det sista av terminen. Barndans och Balett & Show elever kan "dansa igen" missade tillfällen, prata med mig om dag och tid som passar.
Mellan den 30/11-5/12 är det avslutning och föräldrar och syskon är välkomna att komma och titta på lektionerna.

Matchmaker 2015

Matchmaker 2015

Välkommen Nicole!

Ny lärare för onsdagsgrupperna denna terminen blir Nicole Tagliati. Nicole är utbildad på Dansforum och undervisar i bla Hiphop, Locking och Streetmix. Hon har bland annat uppträtt tillsammans med gruppen Stockholm Lockers på Juste Debout Sweden 2014, medverkat i föreställningen Challenge på GöteborgsOperan 2013 vunnit GöteborgsOperans Experimental battle Re: mind 2015, medverkat i en musikvideo med Linda Pira, vunnit Streetstar "All That Funk" 2014 m.m. Nicole kom till semi-final i Streetstar "All That Funk" 2015 och har rest runt och deltagit i många battles och utbildningar i form av läger med O.G: s, sådana som grundat dansstilar och som är stora förebilder inom dansen. Nicole har dansat hela sitt liv. Hon har stor passion, är mycket intresserad av allt som har med dans att göra och är alltid öppen för att utvecklas. Lektionerna som Nicole håller i är intensiva och utmanar till att tänka på ett nytt sätt. Vi lär oss anledning- en bakom dansen vi dansar, lite historia, tar fram nya idéer, vi släpper loss och kommer in i känslan. Nicoles lektioner är fyllda av värme, svett, utmaningar och målet är att alla ska känna sig bekväma och bara ha riktigt kul.

Tack alla elever!

Tack alla elever för en fantastisk uppvisning!

Tack för alla fina presenter och blommor. Tack för det fina talet från "stora" gruppen, det värmde i hjärtat! Jag kommer att sakna er och är glad att få ha dansat med er i så många år.

Tack för den här terminen och jag vill önska alla en trevlig sommar!

Sofia

 

Terminsstart!

Idag startar äntligen höstterminen! Jag är lite pirrig efter att ha ett så långt uppehåll från att undervisa, men mest av allt skall det bli roligt. Vi har fortfarande platser kvar i flera klasser, så det är inte försent att komma och pröva på att dansa med oss!

images kopia 2.jpg

Höstens schema!

Nu är höstens schema äntligen klart! Jag ser fram emot att börja undervisa igen efter min mammaledighet. Det skall bli roligt att få träffa alla igen!                                                                      Nadia kommer att fortsätta med onsdagsgrupperna i Hiphop och Street.

Gamla elever kan mejla in sin återanmälan på sofialarsson23@hotmail.com.

Sofia

Ps! Jag har lagt upp ett fotoalbum med bilder från uppvisningen på vår Facebook sida.

Vårterminen 2014

Jag kommer att vara mammaledig under vårterminen men är väldigt glad att Olivia och Matilda Carlund kommer att vikariera för mig.

Olivia kommer att vikariera på måndagar och torsdagar. Olivia har undervisat i flera år bla på Balettakademin, Barnens Dansforum i Kungälv och Dansforum.

Matilda kommer att vikariera på tisdagar, fredagar och lördagar. Matilda har även hon undervisat på Balettakademin, Barnens Dansforum i Kungälv och Dansforum.

Både Olivia och Matilda är utbildade av Elisabeth Wolf i barndans och barnbalett och vi använder oss av samma pedagogik i undervisningen.

Sofia

Back to school!

Utvilade efter höstlovet kör vi nu det sista av terminen. Barndans och Balett & Show elever kan "dansa igen" missade tillfällen, prata med mig om dag och tid som passar.
Mellan den 2/12-7/12 är det avslutning och föräldrar och syskon är välkomna att komma och titta på.

Vårens elevuppvisning är bokad till söndagen den 4 maj på Vingen, skriv in i kalendern redan nu! 

Sofia

Seven nation army, 2013

Seven nation army, 2013