Tack alla elever!

Tack alla elever för en fantastisk uppvisning!

Tack för alla fina presenter och blommor. Tack för det fina talet från "stora" gruppen, det värmde i hjärtat! Jag kommer att sakna er och är glad att få ha dansat med er i så många år.

Tack för den här terminen och jag vill önska alla en trevlig sommar!

Sofia

 

Terminsstart!

Idag startar äntligen höstterminen! Jag är lite pirrig efter att ha ett så långt uppehåll från att undervisa, men mest av allt skall det bli roligt. Vi har fortfarande platser kvar i flera klasser, så det är inte försent att komma och pröva på att dansa med oss!

images kopia 2.jpg

Höstens schema!

Nu är höstens schema äntligen klart! Jag ser fram emot att börja undervisa igen efter min mammaledighet. Det skall bli roligt att få träffa alla igen!                                                                      Nadia kommer att fortsätta med onsdagsgrupperna i Hiphop och Street.

Gamla elever kan mejla in sin återanmälan på sofialarsson23@hotmail.com.

Sofia

Ps! Jag har lagt upp ett fotoalbum med bilder från uppvisningen på vår Facebook sida.

Vårterminen 2014

Jag kommer att vara mammaledig under vårterminen men är väldigt glad att Olivia och Matilda Carlund kommer att vikariera för mig.

Olivia kommer att vikariera på måndagar och torsdagar. Olivia har undervisat i flera år bla på Balettakademin, Barnens Dansforum i Kungälv och Dansforum.

Matilda kommer att vikariera på tisdagar, fredagar och lördagar. Matilda har även hon undervisat på Balettakademin, Barnens Dansforum i Kungälv och Dansforum.

Både Olivia och Matilda är utbildade av Elisabeth Wolf i barndans och barnbalett och vi använder oss av samma pedagogik i undervisningen.

Sofia

Back to school!

Utvilade efter höstlovet kör vi nu det sista av terminen. Barndans och Balett & Show elever kan "dansa igen" missade tillfällen, prata med mig om dag och tid som passar.
Mellan den 2/12-7/12 är det avslutning och föräldrar och syskon är välkomna att komma och titta på.

Vårens elevuppvisning är bokad till söndagen den 4 maj på Vingen, skriv in i kalendern redan nu! 

Sofia

Seven nation army, 2013

Seven nation army, 2013